Intrebari frecvente

Cum comand un produs Motifs?

Poti comanda un produs Motifs cu sau fara a-ti crea cont pe website, adaugandu-l in cos, completand datele pentru livrare/facturare, comentarii cu privire la comanda ( masuri, detalii suplimentare ). Asigura-te ca ai citit inainte cu atentie detaliile cu privire la produsul comandat, ca ai ales masura conform tabelelor de marimi, ca ai completat toate informatiile necesare. 

In maxim 30 min de la plasarea comenzii, vei primi un e-mail in care fie ti se vor solicita informatii suplimentare, fie iti va fi comunicat termenul de executie/livrare, daca nu sunt necesare alte informatii. Comanda se va procesa numai dupa ce avem informatiile solicitate/ dupa ce reusim sa te contactam pentru confirmare. In cazul in care nu reusim sa luam legatura cu tine, dupa 3 tentative de contact ,comanda va fi automat anulata.

Care sunt modalitățile de plată pe care le acceptați?

Poti achita produsele comandate ramburs la primirea coletului sau prin transfer in cont bancar. Daca doresti plata prin transfer, mentioneaza acest lucru in formularul de comanda in sectiunea comentarii si iti vom trimite o factura fiscala/proforma cu informatiile necesare transferului dupa confirmarea comenzii.

Cum vor fi livrate produsele comandate?

Livrarile nationale se vor efectua prin curierat rapid FAN Courier  ( in toate localitatile cu acoperire standard ), URGENT CARGUS in localitatile cu km suplimentari, iar cele internationale  ( UE ) prin serviciile postale.

Cum mă asigur că a fost plasată cu succes comanda mea? 

Odată ce comanda a fost înregistrată, veți primi un email de confirmare. Acesta va conține numărul comenzii și detalii despre produsele achiziționate.

Cum știu în ce stadiu se află comanda mea?

In momentul plasarii comenzii vei primi si un termen maxim estimat de executie/livarare, iar in momentul in care aceasta este finalizata si pregatita pentru livrare veti primi un e-mail de confirmare ( si/sau sms ) impreuna cu nr de expeditie pe care il vei putea utiliza pentru urmarirea coletului.

Cum știu dacă ați primit produsele returnate?

Vă vom trimite un email pentru a vă confirma faptul că am intrat în posesia produselor returnate. Dacă în timp de 3 zile lucrătoare nu primiți o confirmare din partea noastră, vă rugăm să ne contactați telefonic la numarul  0722.153.684

Cum returnez un produs?

Se completează o cerere de retur pe www.motifs.ro/retur, se transmit datele prin email la adresa contact@motifs.ro la care veți primi răspuns în maxim 3 zile lucrătoare. Dacă cererea este acceptată, vom face o cerere de colectare către firma de curierat  pentru a ajunge la dumneavoatră să  preia coletul care urmează să ajungă în posesia noastră sau daca localitatea nu se afla in lista de acoperire a curierului, veti putea trimite coletul retur prin orice modalitate convenabila pentru dvs. Toate costurile de transport pentru retur sunt suportate de cumparator.

Care este termenul de executie a produselor comandate?

Durata maximă de livrare variaza de la produs la produs si poate fi verificata consultand sectiunea detalii a fiecarui produs. In gereral ea variaza intre 3 si 10 zile lucrătoare, însă acest termen este influențat de prezența produselor pe stoc. Dacă produsul comandat de dumneavoastră există în stoc, atunci el poate ajunge la dumneavoastră în maxim 3 zile lucrătoare. Daca este un produs made to order, termenul variaza intre 7 si 10 zile lucratoare.