Retururi

Dacă aţi primit un produs Motifs de care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să completați o cerere de retur în primele 3 zile de la primirea produsului. Primul pas este de a completa datele de mai jos si a le trimite pe adresa noastra de contact, contact@motifs.ro iar noi vom trimite un curier sa ridice coletul în maxim 3 zile lucrătoare. Termenul maxim de returnare a unui produs achiziționat este de 14 zile.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original,  să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în formularul de retur, în cel mult 30 de zile de la retur. Altfel, în cazul în care se optează pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard, adică maxim 15 zile lucrătoare + 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare, dacă produsul dorit la schimb nu este pe stoc. Taxele de retur sunt suportate de către client.

Produse care nu pot fi returnate:

– produsele aflate la promoții, care beneficiază de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

– produsele personalizate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate / returnate.

– gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cumpărate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

  • Selecteaza Data

*